top of page

Elise Edulugu- nädalaga müüdud korter

Updated: Jun 6

Kinnisvara maailmas tihtipeale müüjad kaaluvad, kas tasub võtta maakler endale appi või proovida ise. 

Mina ütlen selle kohta alati, et ise võib muidugi proovida. Kui aga hätta jääd, siis olen alati valmis aitama.


Antud korteri müügiga saab väga hästi välja tuua kuidas maakler sinu jaoks kasulik olla saab.


Klient proovis korterit ise müüa üle kuu aja, kuid ei läinud õnneks ning pöördus minu poole. Käisime vaatasime kinnisvara karmi pilguga üle, koos kliendiga vähendasime korteris mööblit, et toad oleksid avaramad ning korrastasime korterit üleüldiselt. Kvaliteetsed lisavalgusega pildid aitavad kinnisvaral teiste seas paremini pilku püüda. Kuulutusel tõime välja kõik olulise info, kust huviline saab esimesed olulised teadmised kinnisvara kohta, juba enne korteriga tutvuma tulemist. See aitab tal juba eos otsustada, kas tal võib korteri vastu huvi olla ning kohaletulija on juba suurema potentsiaaliga ostja.


Kui kinnisvara on saanud uued pildid ja kuulutuse sisu, siis järgmine oluline samm on turundus, et jõuda võimalikult paljude huvilisteni.

Müüjatel on enamasti ju lisaks korteri müügiga tegelemisele lisaks veel mitu erinevat kohustust - töö, lapsed, kodu korrashoid, hobid jms. Maakler tegeleb aga igapäevaselt ostjate otsimisega ning kuulutamisega.


Siin on võrdluseks kiiruga müüja tehtud pildid ning maakleri ja fotograafi poolt tehtud pildivalik. 


Tänasel turul on eriti oluline tõsta esile müüdava kinnisvara häid külgi parimal moel. Seega kuulutuse tekst, pildid, turundus- ja müügistrateegia, kinnisvara tutvustamine jms peavad olema läbimõeldud. Mõned aastad tagasi, mil pakkumist oli vähem ning pangapoolsed intressid madalamad, oli müügiprotsess oluliselt lihtsam ning müügiperioodid lühemad.


Kui tunned, et sul on kinnisvara müügiga abi vaja, võta minuga ühendust:


Elis beze

Kinnisvaramaakler

tel: +372 5842 0796


Comments


bottom of page