top of page

Koduotsingul - kust leida?


Inimene, kes on otsimas endale uut elukohta, soovib tavaliselt saada terviklikku ülevaadet objektidest, mis hetkel pakkumises on.


Soovitan üle vaadata kõik suuremad kinnisvaraportaalid ja kui asukoht, tubade arv ja hinnavahemik on teada, siis saab panna portaalides peale "koputajad", ehk uute kuulutuste meeldetuletuse. Sellega tulevad meilile teavitused, kui mõni uus objekt on teile sobivate kriteeriumitega müüki tulnud.


Soovitan silma peal hoida ka sotsiaalmeedias ringlevatel kuulutustel ja mõnikord pannake ülesse ka selliseid kuulutusi, mis levinumatesse portalisesse ei jõuagi. See on ideaalne võimalus näiteks investeerimiskorterite leidmiseks.


Kui otsida eksklusiivsemat kodu või selliste kriteeriumitega, mille valik ei ole väga suur, siis tasuks oma soovid saata ka kinnisvarabüroosse, kus info liigub maaklerite vahel. Nii mõnigi pärl on läinud just selliselt. Samuti on võimalik pöörduda mõne kindla maakleri poole kui ostuklient ja paluda abi nõustamisel, vaatamiste ja otsimisega.


Kõige vähem kasutatud variantidest on üürikorteritele ostupakkumise tegemine. Ehk kui mõni üürikorter on just selline, mille võiks endale koduks soetada, siis tasub teha päring üürileandjale, et ehk on ta huvitatud hoopis müümisest .


Minu portfelli tulid Vallikraavi tänaval eksklusiivsed üürikorterid ja esimesed päringud nendele tulidki tegelikult just ostmise eesmärgil. Seega mõned siiski kasutavad ka seda võimalust.


Elukoha vahetusel tasub vaadata läbi kõik portaalid, tutvuda üüripakkumistega, suhelda sotsiaalmeedias ja anda oma soovist teada võimalikult paljudele inimestele. Ühtlasi tasub käia vaatamas erinevaid objekte, et leida just endale kõige sobivam.


Kui saan aidata sind kodu otsingul, siis anna oma soovist mulle teada:

katlin.halling@gmail.com

+372 5301 9219

Comments


bottom of page