top of page

Kuidas kinnisvara väljaüürimisel maksimaalne üüritulu teenida?

Updated: Dec 6, 2023

Kinnisvara välja üürimine võib olla tulus investeering. Kuidas tõsta aga oma kinnisvara üüripotentsiaali? Siin artiklis on mõned näpunäited, kuidas oma kinnisvara välja üürides kõrgemat üüritasu saada.


1. Uuring ja Turuanalüüs: Enne kui kiirustad tegema korteris suuri muudatusi ning lisainvesteeringuid, siis on mõistlik panna numbrid kõrvuti ning ette seada konkreetne eelarve, et kõrgem üüritulu tooks tagasi ka uuendustele investeeritud raha. Tee põhjalik turu-uuring.Milline on piirkonna üüriturg? Milliseid teenuseid ja mugavusi pakuvad teised sarnased kinnisvarapakkumised? Teades kohalikku turgu, saad seada õiglase, kuid konkurentsivõimelise hinna.


2. Kinnisvara Täiustamine: Muuda kinnisvara atraktiivsemaks üürnikele. Näiteks võid kaaluda värvi värskendamist, uut mööblit või uuendatud köögitehnika lisamist. Hästi hooldatud kinnisvara toob rohkem huvilisi ja võimaldab küsida kõrgemat üürihinda.

Alati on mõistlik valida heledamad seinte toonid. Valge seinatoon on alati kindlapeale minek, sest erinevaid värve on võimalik lisaks tuua detailidega-padjad, pleedid, seinamaalingud. Tugev seinatoon muudab sihtgrupi automaatselt väiksemaks. Eestlasele meeldivad tagasihoidlikud ja maalähedased toonid.


3. Lisamugavused: Kaalu lisamugavuste pakkumist, mis eristavad sinu kinnisvara teistest. See võib hõlmata internetiühendust, kodumasinaid( nõudepesumasinata ei taha tänapäeval vist keegi olla) või isegi kööginõud/tassid või kohvimasin. Mida rohkem mugavusi pakud, seda tõenäolisemalt oled võimeline küsima kõrgemat tasu.


4. Õige Suhtlus: Loome hea suhte oma üürnikega. Olles kättesaadav probleemide korral ja suhtudes nendesse austusega, suurendad tõenäosust, et nad soovivad jääda pikemaks ajaks ning olla valmis maksma kõrgemat üürihinda.


5. Korrapärane Üürihindade Ülevaatamine: Turud muutuvad, ja sinu üürihind peaks seda peegeldama. Regulaarsed ülevaated võimaldavad sul kohandada hindu vastavalt turutingimustele ja tagavad, et sa ei jää kasumimahust ilma.


6. Turundus: Kasuta efektiivset turundust oma kinnisvara reklaamimiseks. Palju infot ja kvaliteetsed fotod kiirendavad üürilise leidmist.

Lõpetuseks, edu saavutamiseks kinnisvaraüürimisel on vajalik põhjalik ettevalmistus. Hoolikalt valitud strateegiad ja tähelepanu suunamine üksikasjadele aitavad kaasa sellele, et sinu investeering tooks maksimaalse tulu. Ära unusta seda, et sinu jaoks võib see olla investeeringuobjekt, aga üürilise jaoks on see kodu. Kodu, kus inimene peaks tundma end hästi ning mida hubasemaks ja kodusemaks sa üürikinnisvara lood, seda tõenäolisem on see, et saad selle välja üüritud kõrgema üürihinnaga ning inimesed tahavad seal kauem olla.



Comments


bottom of page